groene header

Menu:

Lampen

Groene lampen

Groene lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Groene stoel

Groene meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Groene muur

Groene muur

Al met een enkele groene muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Groene vouwgordijnen

Groene gordijnen zijn bepalende accenten in een groene kamer.

Groene Vloer

Groen vloerkleed

Met een groen vloerkleed of groen vinyl is uw kamer echt groen.

Woonkamer met groen

groene woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een groen interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan groen behang en groene verf, groene meubels en groene vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een groene woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Groene lampen

Groene lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de groene woonkamer.

Groene meubels

Groene stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw groene woonkamer. Met groene meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten groene meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, groene relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Groene muurdecoratie

Groene muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een groene muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur groen te verven of te voorzien van een groen behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een groene muurstickers.

Groene raamdecoratie

Groene gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan groene gordijnen en groene luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste groene raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Groene meubels

Groene stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw groene woonkamer. Met groene meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten groene meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, groene relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.