groene header

Menu:

Lampen

Groene lampen

Groene lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Groene muur

Groene muur

Al met een enkele groene muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Groene vouwgordijnen

Groene gordijnen zijn bepalende accenten in een groene kamer.

Groene Vloer

Groen vloerkleed

Met een groen vloerkleed of groen vinyl is uw kamer echt groen.

Groene meubels

Groene stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw groene woonkamer. Met groene meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten groene meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, groene relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Design meubels

Design meubelsGroene woonkamer meubels zijn er in veel soorten en stijlen. Buiten de standaardmeubels van de woonboulevard kunt u ook kiezen voor groene design meubels. Met een design meubel geeft u de woonkamer een unieke uitstraling. Door het grote aanbod in vorm en kleur is voor elk interieur wel een geschikt design meubel te vinden. Nieuwe design meubels zijn te koop in de meer exclusieve woonwinkels en op internet. Wanneer u prijzen vergelijkt, kan dit veel geld besparen. Kijk wel uit voor namaak design meubels!

Goedkope meubels

Landelijke meubelsWilt u regelmatig van interieur veranderen? Wanneer u geen groot budget heeft, zijn tweedehands meubels een uitkomst. De keuze in tweedehands groene meubels is erg groot, bijvoorbeeld op Marktplaats. Zoekt u nieuwe goedkope meubels? Kijk dan eens bij een meubel outlet bij u in de buurt. Een meubel outlet koopt meubels voor de woonkamer op en biedt deze aan tegen dumpprijzen. Zo kunt u makkelijk vele euro's besparen en heeft u toch nieuwe, groene meubels.

Landelijke meubels

Landelijke meubelsLandelijke meubels maken de woonkamer knus en gemoedelijk, zodat u zich snel thuis voelt. Een landelijke kast of eettafel heeft een warme, klassieke en robuuste uitstraling. Landelijke meubels zijn vaak licht gekleurd en gemaakt van nagenoeg onbehandeld hout. U kunt landelijke meubels prima combineren met bijvoorbeeld groene kussens of groene bekleding. De landelijke meubels vormen dan de basis van de woonkamer en u voegt er zelf kleur aan toe.

Steigerhouten meubels

Steigerhout meubelsSteigerhouten meubels hebben een robuuste uitstraling. Deze stijl meubels is stoerder en natuurlijker dan landelijke meubels. Ook in de woonkamer kunt u prima meubels van steigerhout gebruiken. Het aanbod van steigerhouten meubels is overweldigend: kasten, dressoirs, eethoeken, stoelen, salontafels en banken. Steigerhout wordt gezaagd uit een snelgroeiende dennenhoutsoort. Een steigerhouten tafel splintert niet snel, maar mocht dat wel gebeuren dan zijn de splinters zacht en makkelijk te verwijderen.