groene header

Menu:

Bedden

Groen bed

Groene bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Groen behang

Een groene muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Groene kast

Met groene meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Groene vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een groene vloer.

Dekbedovertrek

Groen dekbedovertrek

Met een groen dekbed overtrek is uw bed zo helemaal groen.

Raamdecoratie

Groene vouwgordijnen

Groene gordijnen zijn bepalende accenten in een groene kamer.

Groene slaapkamer

groene slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een groen interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van groene bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van groene slaapkamers en lees tips om een groene slaapkamer in te richten.

Groen bed

groen bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een groen bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van groen bed is niet makkelijk. Een groen bed of een groene boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Groen dekbedovertrek

Groen dekbedovertrekMet een groen dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de groene slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een groene slaapkamer net dat beetje meer. Groene dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Groene slaapkamermeubels

Groene slaapkamermeubelsIn een groene slaapkamer mogen groene slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een groene slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, groene slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een groen tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een groene design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Groene muur

Groene muurHet inrichten van een groene slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer groen. Een groene muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur groen voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren groen gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Groen behang

Groen behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, groen behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie groen behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een groene kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Groene vloerbedekking

Groene vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een groene vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor groene vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een groen vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Groene raamdecoratie

Groen gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten groene raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan groene raamdecoratie erg groot. De meeste groene raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.