groene header

Menu:

Eettafel

Groen eettafel

Mooie groene eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Groene kastjes

Groene keukenkastjes maken de keuken echt groen.

Muren

Groene muren

Een groene muur is een mooi accent in een groene keuken.

Servieskast

Groene servieskast

Een groene servieskast staat mooi op een lichte muur.

Groen servies

Groen servies

Groen servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Groene keuken tegels

groene tegelsIn een groene keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei groene variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met groene tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor groene mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale groene tegels nemen. Groene vloertegels en groene wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Groene tegels

groene tegelsWilt u een strakke en groene keuken? Dan zijn moderne, groene tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote groene moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere groene tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Groene vloertegels

groene tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw groene keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Groene vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de groene keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Groene wandtegels

groene tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een groene keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, groene keuken wil, moet zeker eens groene design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Groene design wand tegels geven uw groene keuken een eigentijdse uitstraling.

Groene mozaïek tegels

groene tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar groene mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor groene mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.