groene header

Menu:

Eettafel

Groen eettafel

Mooie groene eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Groene kastjes

Groene keukenkastjes maken de keuken echt groen.

Muren

Groene muren

Een groene muur is een mooi accent in een groene keuken.

Tegels

Groene tegels

Groene tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Groene servieskast

Een groene servieskast staat mooi op een lichte muur.

Groen servies

Groen servies

Groen servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Groene keuken

groene keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een groene keuken zijn eindeloos. In de groene keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een groene keuken. Denk hierbij aan groene tegels, een groene eettafel of een groene servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Groene eettafel

groene eettafelDe eettafel is de centrale plek in de groene keuken. Een groene eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een groene eettafel kan gecombineerd worden met groene eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan groene eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte groene eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Groene keukenkastjes

groene keukenGroene keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een groene keuken. Ze geven de keuken haar typische groene uitstraling. Het belangrijk dat u groene keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van groene keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Groene muren

groene muurEen groene muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur groen. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Groen servies

groen serviesGroen servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met groen glazuur, maar ook groen servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten groen servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een groen servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Groene servieskast

groene servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een groene servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een groene servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Groene tegels

groene tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn groene vloer- en wandtegels te koop in allerlei groene variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met groene tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor groene mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale groene tegels nemen. Groene vloertegels en groene wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.