groene header

Menu:

Meubels

Groene badmeubels

De mooiste meubels voor een groene badkamer.

Sanitair

Groene wastafels

Groen sanitair voor een groene badkamer.

Tegels

Groene bakamer tegels

Met groene tegels werkt u uw groene badkamer af.

Accessoires

Groen douchegordijn

Met groene accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Groene handdoeken

Groene handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Groene badkamer

groene badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, groene badkamer.

Groene tegels

groene badkamer tegelsU kunt een groene badkamer inrichten met behulp van groene tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren groen. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met groene tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een groene mozaïek tegels of grote, horizontale groene tegels. Groene vloertegels en groene wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor groene design tegels.

Groen sanitair

groen badkamer sanitairEen groene badkamer wordt helemaal afgemaakt door groen sanitair. Kies voor een groen bad op pootjes, een groen toilet of een groene wastafel. Kunt u geen mooi groen sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met groene tegels of speel met groene verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een groene badmat leggen of een groene wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, groen kleurenpalet.

Groene badkamermeubels

groen badkamermeubelGroene badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment groene meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een groene badkamer met bijpassende meubels.

Groene accessoires

groene accessoiresEen badkamer betegelen met groene wandtegels of groene vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van groene accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groene handdoeken, een groen douchegordijn, een groene badmat, een groene waston en een groene tandenborstelhouder.